Klink en Lenselink op het podium in het Duits Kampioenschap Enduro in Dahlen

Nina Klink en Peter Lenselink van het WPM KTM team hebben in de tweede wedstrijd om het Duits Kampioenschap Enduro in Dahlen podiumplaatsen weten te pakken. Nina Klink werd tweede bij de dames en Peter finishte als derde bij de veteranen.

Het parcours was EK waardig met twee technische proeven op een baan met hoogteverschillen. Voor Nina was het een zwaarder weekend dan normaal “het kan zijn omdat ik nog ritme mis en de omstandigheden moeilijk waren, maar ik had dit weekend meer moeite dan normaal met het rijden. Ook vielen de tijden die ik wist neer te zetten mij een beetje tegen. ” Wel merkte ze dat het in de tweede ronde wat beter ging met het rijden, alleen verloor ze toen kostbare tijd toen ze na een val tegen een berg aan kwam te liggen. Op het einde van de dag wist Nina als derde te eindigen, en als tweede dame, op 5 seconden achterstand van de nummer twee.

Peter Lenselink kende in Dahlen een hele constante dag waarin hij continu op de vierde plaats reed. In de laatste proef wist hij dit te belonen met een derde plaats overall. “Het was een zeer mooie enduro met veel moddergaten waar je in elk verkeerd spoor vast kon komen te staan” Peter vervolgt “in het begin was dit even wennen maar ik kon gelukkig toch mooie tijden zetten. Alles liep voorspoedig en ik kijk daarom zeer tevreden terug op een geslaagd weekend.”

Foto: Eric Reuterink

Recent Posts

Start typing and press Enter to search