Podiumplaats voor Nina Klink in EK Enduro in Duitsland

Nina Klink van het WPM KTM team is in het Europees Kampioenschap Enduro in het Duitse Burg op het podium geëindigd. De eerste dag sloot Nina af als vierde en op de tweede dag werd de dame uit Raalte netjes tweede. Naast Nina wisten ook Rik Vierhuizen (6-8) en Robin Nijkamp (11-5) top tien plaatsen neer te zetten terwijl Jan Willem Arendsen enorm veel ervaring op deed en in de klasse onder de 20 jaar twintigste en zestiende werd.

De organisatie had voor deze derde ronde van het Europees kampioenschap een route van zo’n 75 kilometer uitgezet waarin drie proeven waren verwerkt. In deze route zaten veel technische onderdelen en ook werden de rijders onderworpen aan veel kort draaiwerk.

Nina Klink kende een zware zaterdag die ze uiteindelijk afsloot op de vierde plaats. De tijden stonden erg krap, wat het extreem zwaar maakte omdat de rijders over de hele dag bijna geen rust kregen en wel continu op de limiet moeste

Recent Posts

Start typing and press Enter to search