Private lease steeds meer in trek

Het aantal auto’s op de weg blijft met de dag groeien en naar verwachting zal dit ook nog wel een aantal jaar zo doorgaan. Daarmee verandert niet alleen ons straatbeeld, maar ook onze voorkeuren wat betreft auto’s. Je ziet het misschien niet direct terug op de wegen, maar leaseauto’s worden steeds populairder. Niet alleen zakelijk, maar ook private lease is steeds meer in trek.

Leasen is voordelig

Een (nieuwe) auto kopen is een hele investering, maar gelukkig is daar nu een goedkope variant op: leasen. De grote financiële investering die je eenmalig moet doen bij het kopen van een auto valt weg bij leasen, want je betaalt een vast bedrag per maand. En dat terwijl je wel direct in een een spiksplinternieuwe auto kunt rijden!

Voordelen lease

Lease heeft meer voordelen dan alleen de financiering ten opzichte van het kopen van een auto. Zo hoef je niet meer uit te zoeken welke verzekering bij je past, hoef je je geen zorgen te maken over de hoeveelheid wegenbelasting én wordt het onderhoud van je auto perfect geregeld door de leasemaatschappij. Het leukste voordeel van een leaseauto is toch wel dat je altijd in een nieuwe auto rijdt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Volvo V40 lease?

Waar moet je op letten bij het leasen van een auto?

Denk je er als zakelijke of particuliere klant over na om een auto te leasen? Dan is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Kies ten eerste voor de auto van jouw voorkeur. Opties die niet misschien niet mogelijk waren bij het kopen van een auto, behoren ineens wel tot de mogelijkheden bij lease. Een Renault Megane lease je al voor minder dan 350 euro per maand.

Advies over leasen

Twijfelt u of een lease auto bij u past? Onze sponsor Total Car Lease helpt u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Bezoek hun website voor meer informatie of neem contact met ze op.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search