WPM KTM team met Vilde Holt op het podium in EK Enduro Dames Hongarije

Het WPM KTM team heeft vorig weekend tijdens de tweede wedstrijd van het Europees Kampioenschap Enduro in Hongarije toch een podiumplaats weten te behalen. Vilde Holt wist bij de dames met een 2-4 op de wedstrijddagen derde te worden in het eindklassement.

Het weekend begon op zaterdag goed voor Vilde. In alle special stages slaagde ze erin om er door heen te komen zonder fouten te maken. Dit resulteerde in een goede tweede plaats. ‘’Ik had een goed ritme en ik voelde me heel goed op de motor en in de proeven,’’ vertelt Vilde.

De tweede dag begon met een flinke tegenslag want ze kwam ten val op de route waarbij ze een tijdstraf van 28 minuten opliep. Ook had de motor veel schade opgelopen waardoor het bijna onmogelijk was om verder te rijden. Toch zette ze door en met behulp van het team en haar monteur kon ze de wedstrijd vervolgen. Toen de motor gemaakt was wist ze in drie van de vijf proeven de snelste tijd neer te zetten en zo wist ze er toch nog een vierde plaats uit te halen.

Met een 2-4 op de wedstrijddagen wist Vilde het weekend op een derde plaats af te sluiten.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search