Nina Klink wint dames klasse bij de Dutch Cross Country Series in Westerbork

Nina Klink van het WPM KTM team heeft bij de derde wedstrijd van de Dutch Cross Country Series in Westerbork de dames klasse weten te winnen. Daarnaast wist de dame uit Raalte derde te worden van alle gestarte solo rijders.

Er was een mooi parcours uitgezet van rond de acht minuten rijtijd met daarin veel afwisseling tussen bos, crossbaan en extreme.

De dames reden in deze wedstrijd samen met de open klasse en zij gingen na een verkenningsronde om 11:00 uur van start over een wedstrijd van ruim twee uur. De dames mochten als eerste starten waarna de open klasse een minuut later ging.

‘’Ik pakte een goede start en ik heb de hele wedstrijd constant kunnen rijden. Dit resulteerde in een eerste plaats in de dames klasse. In totaal van de 44 gestarte teams/solo’s wist ik derde te worden,’’ vertelt Nina tevreden.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search