WPM KTM team proeft aan de endurosprint competitie

Het WPM KTM team kwam zaterdag aan de start bij de endurosprint in Harfsen. Een leuke en nieuwe opzet met een enduro proef die meerdere keren afgelegd moet worden met daar tussen korte pauzes. Het is heel intensief en zeker uitdagend. In Harfsen hadden ze een mooie proef uitgezet van rond de zeven minuten. Deze was uitgezet op en rondom de crossbaan en de inters moesten deze zeven keer afleggen!

Mark Wassink begon wat verkrampt omdat hij kampte met opgepompte armen. Iedere ronde werd dit minder en kon hij een goed tempo inzetten. In de derde ronde verloor Mark door een pittige valpartij tijd maar gelukkig kon hij zijn weg vervolgen en heeft hij verder geen fouten gemaakt. Toen alle tijden bij elkaar werden opgeteld kwam hij dicht achter de vierde en vijfde man als zesde uit de bus. Hier was hij tevreden mee en hij wil de club en promotors complimenteren met hun goede organisatie!

Jarno Zandbergen had een goed ritme in handen en wist goede tijden neer te zetten in de proeven. De gehele dag heeft hij geen gekke dingen meegemaakt en wist hij de dag af te sluiten op een nette zevende plaats.

Marc Zomer had de hele dag een mooie strijd met zijn teammaat Jarno Zandbergen. Echter in de laatste twee ronden liet hij teveel tijd liggen waardoor hij met een verschil van vijftien seconden uiteindelijk achtste is geworden. 

Nick Buitenhuis had al even niet meer op de motor gezeten en had het daardoor moeilijk om zijn tijden de hele dag vast te houden. Toch zette hij door en wist op een achttiende plaats over de finish te komen.

Aankomende zaterdag zullen verschillende leden van het WPM KTM team van start gaan in de endurosprint in Heerde.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search