WPM KTM-rijdster Vilde Holt Vice Europees Kampioen Enduro

Vilde Holt van het WPM KTM team is zondag in het Duitse Rudersdorf Vice Europees Kampioen Enduro geworden bij de dames.

De voorbereiding op de wedstrijd in Duitsland was verre van ideaal verlopen omdat ze twee weken eerder tijdens een wedstrijd om het wereldkampioenschap enduro in Zschopau ten val is gekomen. Bij de valpartij is er een stukje van haar schouderblad afgebroken en volgens de artsen zou het herstel van deze blessure vier weken in beslag nemen. 

Ondanks dit heeft deze taaie dame naar de wedstrijd toegewerkt en is ze er met behulp van pijnstillers en tape in geslaagd om beide dagen tot een goed einde te brengen.

Met een tweede en derde plaats op de dagen eindigde ze op een tweede plaats in de eindstand van het kampioenschap. Het WPM KTM team is dan ook zeer trots om zulke doorzetters in haar gelederen te hebben.

Vilde zal nu even rust nemen en vervolgens weer gaan trainen voor volgend seizoen. Ook wacht haar een nieuwe ambitie en dat is de Dakar Rally. Tijdens deze rally zal ze begeleid worden door de bekende Pal Anders Ullevalseter.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search