Vilde Holt wint beide dagen van het EK Enduro in Portugal

Vilde Holt van het WPM KTM Team heeft beide dagen van het Europees Kampioenschap Enduro Dames in Portugal weten te winnen. Het was een hele zware wedstrijd omdat de omstandigheden snel waren met moeilijke proeven. Vilde voelde zich op beide dagen erg goed op de motor en ook de afstelling stond helemaal perfect.

Het gevecht om de eindzege duurde tot aan het einde want Vilde had een mooi duel met een Duitse dame. Vilde wist het hoofd koel te houden en slaagde erin om geen fouten te maken. Deze zege bewijst wel dat haar trainingen die ze de laatste twee winters in Portugal heeft gedaan, haar vruchten af beginnen te werpen.

Vilde wist beide dagen winnend af te sluiten en staat nu aan de leiding in de tussenstand van het Europees Kampioenschap! De volgende wedstrijd wordt verreden in Estland. Dit is een zandwedstrijd waar Vilde zich erg in thuis voelt.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search