Vilde Holt wint EK Enduro in Estland

Vilde Holt van het WPM KTM Team heeft het Europees Kampioenschap Dames in Paikuse, Estland weten te winnen. Met een tweede en een eerste plaats op de dagen scoorde ze voldoende punten om met de eindzege naar huis te gaan.

De eerste dag begon niet zoals gehoopt. Vilde maakte teveel fouten waardoor er kostbare tijd verloren ging. Ondanks dit bleef ze hier rustig onder en vocht verder. Dit leverde haar nog een tweede plaats op waarmee ze haar kansen op de eindzege open hield.

De tweede dag verliep vele malen beter. Ze maakte geen grote fouten en reed sneller en sneller in de proeven. Ze wist de dag winnend af te sluiten en pakte hiermee tevens de eindzege.

Klik op de volgende link om een video van Vilde in Estland te bekijken: https://www.instagram.com/reel/Cuy_W_sND2p/?igshid=YTUzYTFiZDMwYg== 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search