Nina Klink pakt de DXCS titel bij de dames

Nina Klink van het WPM KTM team is zondag tijdens de DXCS wedstrijd in Opende kampioen geworden. De omstandigheden waren loodzwaar maar Klink bracht de wedstrijd tot een goed einde en won de dames klasse en verzekerde zich hierbij van de titel.

Door de vele regenval was het parcours extreem slecht. Hierdoor was het voor Nina een echte survival tocht. In verband met de zware omstandigheden, begon de dag met een verkenningsronde waarbij al een aantal delen van het parcours verlegd waren omdat het al te slecht was geworden. 

Nina heeft de wedstrijd op een gecontroleerde manier uitgereden en heeft op één valpartij na geen gekke dingen meegemaakt. Nina wist haar klasse te winnen en verzekerde zich hiermee van de DXCS titel.

Aankomend weekend wordt de voorlaatste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Enduro verreden in Tubbergen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search